Színházi fotózás

Egy darab születése az első próbáktól a bemutatóig.

Színházi társulatok bemutatóinak dokumentálását, PR és werk fotók készítését vállalom a darab születésétől a bemutatóig, akár valamennyi kapcsolódó eseménnyel (pl. sajtótájékoztató) együtt.

Az elkészült képekből - amennyiben erre van igény - előnézeti galériát készítek, ahol végignézhetőek a felvételek, illetve kiválaszhatóak, mely fotókat kéri a Megrendelő. A választott fotók kerülnek alap retusálás után átadásra. Az átadás történhet digitálisan (egyedi linkről letölthetően), DVD-re írva, vagy akár papírkép is kérhető.

Általános jellemzők

  • Egy előadás születésének dokumentálása, olvasópróbától bemutatóig
  • Többszöri fotózási alkalom
  • PR és werk fotók készítése

További szolgáltatások

Rendezvényfotózás

Díjátadó, sajtóesemény, fesztivál és számos egyéb típusú rendezvény megörökítése, igény szerint az előkészületektől az elpakolásig.

Tovább

Esküvő fotózás

Polgári, egyházi szertartás, portréfotózás az ifjú párról, lagzi fotózás akár hajnalig... A Nagy Nap eseményeinek igény szerinti megörökítése.

Tovább

Iskolai fotózás, tabló készítés, osztályfotózás

Iskolai rendezvények fotózása, osztályfotózás. Tabló készítés az osztály igényei szerint: portrék elkészítésétől akár a komplett kivitelezésig.

Tovább

Portré, család fotózás

Igazolványkép készítés, önéletrajzfotó, profilkép készítés közösségi oldalakra, egyéni és kisebb baráti társaságok, családok fotózása.

Tovább