Esküvőfotózás

Szertartások, lagzi teljeskörű megörökítése.

Polgári és egyházi szertartás, portréfotózás az ifjú párról, lagzi fotózás akár hajnalig. A nagy nap előtt a párral közös találkozón beszüljük meg, mik a pontos elképzelések, valamint a dokumentálandó időszak részletes forgatókönyvét. Ennek megfelelően készülök fel az események dokumentálására, hogy a pár igényeinek leginkább megfelelő fotókat készíthessem.

Az elkészült képekből - amennyiben erre van igény - előnézeti galériát készítek, ahol végignézhetőek a felvételek, illetve kiválaszhatóak, mely fotókat kéri a Megrendelő. A választott fotók kerülnek alap retusálás után átadásra. Az átadás DVD-re írva történik, de akár papírkép is kérhető. Lehetőség van interneten visszanézhető galéria készítésére is, akár jelszóvédetten is.

Általános jellemzők

  • Személyes találkozó a nagy nap előtt
  • Szertartások, beállított képek, lagzi fotózás akár hejnalig
  • Előzetes képek, amíg a retusált fotók elkészülnek
  • Kérhető netes galéria, akár jelszóvédetten is

További szolgáltatások

Rendezvényfotózás

Díjátadó, sajtóesemény, fesztivál és számos egyéb típusú rendezvény megörökítése, igény szerint az előkészületektől az elpakolásig.

Tovább

Színházi fotózás

Színházi társulatok bemutatóinak dokumentálása, PR és werk fotók készítése a darab születésétől a bemutatóig.

Tovább

Iskolai fotózás, tabló készítés, osztályfotózás

Iskolai rendezvények fotózása, osztályfotózás. Tabló készítés az osztály igényei szerint: portrék elkészítésétől akár a komplett kivitelezésig.

Tovább

Portré, család fotózás

Igazolványkép készítés, önéletrajzfotó, profilkép készítés közösségi oldalakra, egyéni és kisebb baráti társaságok, családok fotózása.

Tovább